SUBHEADING

Blog posts

  • Claudia Werner

BLOS kiest voor duurzaamheid met Toddy's Plasklas

Goed nieuws: BLOS Kinderopvang kiest voor duurzaamheid! We gaan vanaf 2024 samenwerken aan tijdige zindelijkheid en het drastisch verminderen van luierafval. BLOS vind je door heel Nederland, want ze hebben maar liefst 10.000 kindplaatsen. Begin 2024 start onze pilot bij 3 locaties. Kun je nagaan welke impact het heeft als alle peuters van BLOS straks een jaar eerder uit de luiers zijn dan gemiddeld! Goed voor de kinderen, de luierberg en de kosten voor ouders. Geweldig toch? 

 

  • Claudia Werner

Even Apeldoorn bellen?

In 2024 kunnen ook Apeldoornse ouders en peuters gratis meedoen met de Plasklas! We werken nauw samen met het Centrum voor Jeugd en Gezin. We kijken er naar uit peuters bij deze stap te helpen, afval te verminderen en gezinnen uit de kosten te helpen. Op dit moment leggen we de eerste contacten met kinderdagverblijven in de gemeente. We verwachten begin 2024 van start te gaan!
  • Claudia Werner

We zijn gestart! Doe je mee?

Deze week is de Rotterdamse Plasklas gestart! Heb je je aangemeld? Dan kan je elk moment de enveloppe met posters thuis verwachten. Daarin staat hoe je de app downloadt en kan beginnen met de training. We wensen alle ouders veel plezier en succes! Heb je vragen? Mail naar info@plasklas.nl.
  • Claudia Werner

Nieuwe filmpjes voor de Plasklas

Wij zijn bij Toddy druk bezig om de app voor de Plasklas te verbeteren! Met duidelijke taal en meer filmpjes. Zo hebben we maar liefst 24 nieuwe filmpjes opgenomen! Leuk om te doen en fijn voor de deelnemers. Ouders kunnen de uitleg straks lezen of het filmpje bekijken. Wel zo makkelijk!